Ontwikkeling prefab wand

Subsidieregeling: WBSO

Het project
In 1989 onstond uit hobby Hotra, dat is uitgegroeid tot het huidige bedrijf. De filosofie die Hotra hanteert is dat elke aanhangwagen en paardentrailer anders kan zijn.
Echter, men heeft ook een nieuwe markt betreden, als innovatief ondernemer. Hotra is in ontwikkeling met een nieuwe prefab wand, die uit kunststof wordt ontwikkeld. Sinds een aantal jaren heeft Hotra ook een kunststof bedrijf in haar geledingen, Likusto. Onder deze vlag wordt deze ontwikkeling uitgevoerd. De wand kan zowel in binnen- als buitentoepassing worden ingezet voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. De eerste toepassing wordt een prefab berging, waarna dit verder wordt uitgebreid. Tevens ontwikkelt men een prefab schoorsteen uit composiet, ook een nieuwe markt voor de onderneming Voor deze projecten – en andere productontwikkelingsprojecten – krijgt Hotra Aanhangwagens steun vanuit de Nederlandse overheid.

Het resultaat
Resultaat van de ontwikkelingsprojecten zijn revolutionaire nieuwe prefab producten voor de bouwwereld, die zich onderscheiden van al hetgeen op de markt wordt aangeboden. Die innovaties worden ondersteund met subsidie.

Rol SubVice
SubVice is door Hotra ingeschakeld voor het inventariseren van mogelijkheden, het aanvragen van subsidies, maar ook het ondersteunen bij afwikkeling van goedgekeurde subsidies.

Most Recent Projects